Her er

der sammenhæng mellem det, vi siger, og det, vi gør. Vi lever for de projekter og de mennesker vi sammen kan gøre en forskel for.

Handes er et webbureau beliggende i Nordjylland, 30 km. syd for Aalborg og ejet af Morten Hansen. Siden 2012 har vi udviklet værdiskabende digitale koncepter og løsninger til ambitiøse danskere.

Med adskillige års erfaring inden for udviklingen af unikke og intuitive designs og udvikling af hjemmesider og webshops tilbyder Handes webdesign og web løsninger af høj kvalitet. Med et team bestående af erfarne UI designere og udviklere, kan vi stille det perfekte hold til dit næste udviklingsprojekt.

Vi har brugt Handes til at få lavet vores webshop og det har hele vejen igennem været super professionelt og et super godt arbejde der er blevet udført. Der bliver fulgt hurtigt op på tingene og der bliver svaret super hurtigt og grundigt på alle spørgsmål.
Claus, privatgrossisten.dk

Vi kan mange ting…

Vi kan redesigne din eksisterende hjemmeside eller webshop om eller være med til at forme en ny forretning for dig. Vi er specialister i hjemmesider, webshop, grafisk design, hvorfor vi favner bredt rent kompetencemæssigt.

Web udvikling
Branding og identitet
UI/UX design
Support og vejledning

Hvad laver vi?

Handes er et kreativt, uformelt og passioneret webbureau med mange års erfaring. Vi er et kompetent og stærkt team, som sammen besidder en bred viden indenfor grafisk og webudvikling. Vi har de dygtigste webnørder til at udvikle unikke og intuitive hjemmesider eller webshops, der afspejler din virksomheds identitet.

Vores mission

Vores vision danner grundlaget for vores virksomhed. De definerer, hvem vi er, hvad vi gør, og hvad vi ønsker at opnå.

Vi ønsker at være med i toppen når det kommer til kundes forretning. Vi tilbyder solide online løsninger til faste lave priser og ingen abonnementer. Hos Handes vægter den gode kommunikation højt og udvikler alle løsningerne i høj kvalitet i tæt samarbejde med dig.

Mød vores hold

Nicklas Houkjær

Nicklas Houkjær

Digital manager
Morten Hansen

Morten Hansen

Web udvikler og UX designer
Navin Patel

Navin Patel

Web udvikler og UX designer

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!